Sponsordagen

Sponsordagen genomfördes i strålande solsken och ljumma vindar på en bana i perfekt kondition.

25 personer var med under dagen, både sponsorer och deltagare från de olika kommittéerna. Vi började med en fika utanför vår nyrenoverade klubbstuga och sen var det dags för dagens tävling. En nio hålsrunda och 18 deltagare och övriga förberedde grillmaten och njöt i solen.

Efter tävlingen dukades det fram en härlig grillbuffè som avnjöts vid ett långbord på gräsmattan utanför klubbstugan. Måltiden avrundades med kaffe och en morotskaka från Persgården (rekommenderas).

I samband med sponsordagen passade nuvarande ordförande Tomas Svanström på att tacka av tidigare ordföranden Mikael Larsen och kassör Wolfgang Blischke för sina insatser i klubben med varsitt presentkort på Solbacken.

En matematikövning i den högre skolan avslutade dagen för att kora vinnarna. Efter mycket räknande av tävlingsledaren Hans Hedman var det Torbjörn Axberg och Johan Sunbring som segrade. Men efter den här trevliga dagen kändes det som vi alla var vinnare.

Stort tack till alla sponsorer och övriga deltagare.