Sponsorpaket

Vill du vara med och sponsra Visingsö GK? En linksbana med centralt läge i södra Sverige.

Visingsö GK är en linksbana som är öppen året runt. Därför har vi greenfee gäster som gärna besöker oss även tidigt på våren eller sent på hösten för att öva lite innan utlandsgolfen. Sommartid är vi fler som golfar både individuellt och i våra arrangerade tävlingar.

DU EXPONERAR DITT FÖRETAG!

Som sponsor exponeras ditt företag året om för alla våra medlemmar, greenfeegäster och andra besökare på banan, i klubbhuset, på vår webbsida och via Facebook. Detta kan vara dina kommande kunder eller dina redan trogna kunder.

DU SKAPAR KUNDRELATIONER!

Som sponsor kan vi hjälpa dig att arrangera aktiviteter som guidning på Visingsö, prova-på golf eller tävling för dina anställda och dina kunder. Vi kan även förmedla kontakter föra att boka boende, lunch och middag. Vill du samtidigt lägga en konferens på vår vackra ö finns det goda möjligheter.

DU STÖDJER BARN OCH UNGDOMSVERKSAMHET

Visingsö GK är en liten klubb med stora drömmar. Varje år anordnar vi aktiviteter för ungdomar och andra som vill upptäcka tjusningen med golf. Som sponsor är du med och stödjer detta. Genom den verksamheten skapar du samtidigt goodwill till din egen verksamhet.

DU FÅR HJÄLP MED PERSONALVÅRD

Ta med dig dina medarbetare till Visingsö GK. Alla är välkomna! De som inte redan är golfare kan vi hjälpa att prova på. Vi kan även vara ett stöd för bokning av guidning eller föreläsningar om kost och motion och finns det andra önskemål om friskvårdsaktiviteter kan vi även hjälpa till att förmedla det. Tillsammans stärker ni relationerna i arbetsgruppen.

För mer information kontakta:

Ordförande i marknadsföringskommittén
Henrik Samuelsson
henrik.samuelsson@husqvarnagroup.com

[vc_kolumn_text]

SPONSORPAKET VISINGSÖ GKlilla_klar

Välj mellan våra olika möjligheter till sponsorpaket![/vc_column_text]

Green/bunkersponsor | 1 500 kr/år

• En spelrätt.
• Företagsnamn på hålsponsortavla.
• Företagsnamn under fliken sponsorer på hemsidan
• Sponsorarrangemang med övriga sponsorer. Ett per år.

Hålsponsor | 3 000 kr/år

• Två spelrätter.
• Företagsnamn på hålsponsortavla.
• Företagsnamn under fliken sponsorer på hemsidan.
• Länkar från vår hemsida till företagets hemsida eller kontaktuppgifter.
• Möjlighet att tillsammans med klubben, arrangera en tävling i företagets namn.
• Sponsorarrangemang tillsammans med övriga sponsorer. Ett per år.

Profilsponsor | 5 000 kr/år

• Tre spelrätter.
• Hjälp att anordna en golfdag/tävling för företaget.
• En av klubbens två profilsponsorer.
• Övrigt samma som hålsponsor.

Huvudsponsor | 10 000 kr/år

• Fyra spelrätter.
• Hjälp att anordna och planera en friskvårds-/personaldag eller helg på Visingsö i samarbete med lokala företag.
• Övrigt samma som hålsponsor.

Supportersponsor | 500 kr/år

• Namn på vår hemsida som visar att man är en supporter av Visingsö GK. (Privatpersoner och företag som stöder föreningen).