SM kval till Footgolf på Visingsö GK

Välkommen att anmäla dig till Kval i SM Footgolf

Var med och spela SM i footgolf 2018!  På Visingsö GK har vi kval till SM lördagen den 16 juni  och final 5–6 juli i Landskrona som en del av Riksidrottsförbundets SM-vecka.

Svenska Golfförbundet har som första golfförbund i världen inkluderat footgolf som en gren i sin verksamhet. Footgolf går ut på att sparka en boll från en utslagsplats till ett hål på så få tillslag som möjligt.

Sedan 2016 är footgolf en gren inom Svenska Golfförbundet. Spelet följer den vanliga golfens regler men med en fotboll och en större hålkopp. Footgolf är en sport som passar alla – unga som äldre, män som kvinnor – utan krav på förkunskaper eller särskild utrustning för spelaren utöver en fotboll.

Ta chansen att tävla om det första officiella SM-tecknet i en ny härlig idrott där alla kan vara med – utan krav på förkunskaper. Mer information om tävlingen och vilka som får delta finns i tävlingsbestämmelserna.

För att tävla i footgolf ska du vara född senast 2000 och vara medlem i en förening som är knuten till Riksidrottsförbundet.

Anmäl dig!
Du som är golfare anmäler dig via Min golf (tävlingen kommer att läggas upp i golfens IT stöd under helgen).
Du som inte är golfare anmäler dig via vår mailadress kansli@visingsogk.se. Vi behöver veta  Namn, personnummer, e-post, telefonnummer och föreningen du representerar. Sista anmälningsdag är 14 juni kl. 12.00.

Inspel
Vill du prova på innan är du välkommen den 9 juni när vi har vår prova-på-footgolf dag.