SM kval till Footgolf – Anmäl dig nu!

Välkommen att anmäla dig till Kval i SM Footgolf

Var med och spela SM i footgolf 2019!  På Visingsö GK har vi kval till SM lördagen den 8 juni  och final 1–2 juli på Hinton Golf Club – Sofiedal, som en del av Riksidrottsförbundets SM-vecka i Malmö.

Svenska Golfförbundet har som första golfförbund i världen inkluderat footgolf som en gren i sin verksamhet. Footgolf går ut på att sparka en boll från en utslagsplats till ett hål på så få tillslag som möjligt.

Sedan 2016 är footgolf en gren inom Svenska Golfförbundet. Spelet följer den vanliga golfens regler men med en fotboll och en större hålkopp. Footgolf är en sport som passar alla – unga som äldre, män som kvinnor – utan krav på förkunskaper eller särskild utrustning för spelaren utöver en fotboll.

Ta chansen att tävla om det andra officiella SM-tecknet i en ny härlig idrott där alla kan vara med – utan krav på förkunskaper. Mer information om tävlingen och vilka som får delta finns i tävlingsbestämmelserna.

SM kval i Footgolf på Visingsö Golfklubb

För att tävla i footgolf ska du vara född senast 2003 och vara medlem i en förening som är knuten till Riksidrottsförbundet.

Anmäl dig!
Anmäl dig till kansli@visingsogk.se. Vi behöver veta  Namn, personnummer, e-post, telefonnummer och föreningen du representerar. Sista anmälningsdag är 2 juni kl. 16.00.

Inspel

Vill du spela in dig är du välkommen att kontakta kansli@visingsogk.se för att boka tid.