Öaslaget

Välkommen på en skojig golfupplevelse!

Anmäl dig till Ö:a slaget 2018!

Vill du ha en annorlunda golfupplevelse? Då ska du anmäla dig till Ö:a slaget!

onsdag  18 juli går resan mot norr. Vi träffas på Brahevallenkl. 13.00 för gemensam incheckning hos Hatefnattarna. Klädkod för dagens tävling är huvudbonad (OBS! Ej keps) Glöm inte att anmäla dig till tävlingen i god tid. Senast den 13 juli vill vi ha din anmälan. Du anmäler dig via kommentarsfältet i vårt evenemang på Facebook eller via mail till lotten.t63@gmail.comeller mariemieritis@icloud.com.  FÖRST TILL KVARN – begränsat antal!

Kostnad 150 kronor per spelare.  Du få  ta med  fyra valfria klubbor.OBS! För att slippa övervikt …. Glöm vagn och kanske även bag hemma. Naturligtvis tar du med dig boll/bollar o annat du behöver för golfspelet.

Resan beräknas ta ca 30 minuter och vid ankomsten till HUVUD-BYGGNADEN sker mingel  och information om dagens tävlingsförhållanden. Vi lovar att varje hål kommer att erbjuda fnattiga utmaningar och att alla har chans att åka tillbaka som segrare av Ö:a – slaget.

Under eftermiddagen kommer det att finnas lättare förtäring och möjlighet att fylla på vätskebalansen mot en kostnad av tio kronor/burk.

Efter tävlingen återvänder vi tryggt och säkert till Hatefnatten vid Brahevallen. För att ytterligare njuta i glada golfvänners lag tänker vi oss en gemensam grillkväll på WHK. Detta anmäler du samtidigt som du anmäler dig till Öa-slaget.

Väl mött och håll i hatten!

Medlems- och tävlingskommittén