Köp fördelaktiga färjebiletter till Visingsö!

Med rabattkort på 10 resor blir det billigare för dig och din familj att ta färjan till Visingsö.

Följ länkarna och hitta aktuell information om färjetrafiken och biljettbokning:
Färjetrafiken på Visingsö officiella hemsida
Platsbokning och biljetter på Trafikverkets hemsida
Priser Visingsöleden

Greenfeeboken

Från och med 2015 vill vi att alla, även medlemmar, ska skriva in sig i greenfeeboken. Det är ett bra sätt för klubben att veta hur många som spelar på banan.

Avtal med Gränna GK

Medlemmar i Visingsö GK får spela på Gränna GK med 150 kr rabatt på ordinarie greenfee avgift. Rabatten gäller vid spel måndag-torsdag, hela dagar, fredagar fram till kl. 12.00 samt efter kl.15.00 på helger.

Har du/ni som medlem bytt e-mailadress!

Glöm inte att meddela kansliet om och om ni bytt e-mailadress. Vi har möjlighet att skicka gruppmail till er alla för att ni skall kunna vara uppdaterade på nyheter, info om kommande möten, tävlingar och annan information som rör golfbanan.

Dessutom kommer vi att skicka e-fakturor till er alla, som har e-mail adress. Detta innebär samtidigt en kostnadsbesparing för klubben.
Er ev nya eller ändrade e-mail adress meddelar ni till kansliet; kansli@visingsogk.se