KÖP FÖRDELAKTIGA FÄRJEBILETTER TILL VISINGSÖ!

Med Resekort blir det billigare för dig och din familj att ta färjan till Visingsö. Det finns olika resekort att välja mellan:

Resekort, bil inkl förare 10 resor, 400 kr

Resekort, vuxen 10 resor, 240 kr

Resekort, barn (6-15 år), 10 resor 125 kr.

Prisuppgifterna gäller för 2020

Alla biljetter gäller tur och retur

Resekortet laddas med 10 resor och återanvänds vid påfyllnad. Resekortet kan endast användas av en resenär per resa.

Följ länkarna och hitta aktuell information om färjetrafiken och biljettbokning:

Avtal med Gränna GK

Medlemmar i Visingsö GK får spela på Gränna GK med 150 kr rabatt på ordinarie greenfee avgift. Rabatten gäller vid spel måndag-torsdag, hela dagar, fredagar fram till kl. 12.00 samt efter kl.15.00 på helger.

Har du ny mailadress

Har du ny eller ändrad e-mail adress meddelar ni till kansliet; kansli@visingsogk.se