Klubbmästerskap 2019

Lördagen den 17 augusti , är det dags att kora årets klubbmästare!

Klasser:

Damklassen spelar 18+9 hål.

Herrklassen spelar 18 + 18 hål.

H 60 spelas över 18 hål. Anmälan till denna klass sker automatisk genom anmälan till herrklassen.

H 70 spelar 18 hål.

Klasserna spelas under förutsättning att det är minst 4 deltagare anmälda i klassen.

Särspel – om det inte finns en segrare i klassen sker särskiljning via särspel, hål för hål, med start på hål 10 och därefter hål 17 och 18 och spelas om igen tills dess det finns en segrare.

Tävlingsledningen avgör eventuella regeltvister i samråd med regelansvarig.

Första boll går ut klockan 08.00 och därefter är det 10 minuters mellanrum mellan bollarna.

Startlista kommer att publiceras på golf.se

Du anmäler dig här http://www.visingsogk.se/tavlingar/ eller golf.se senast onsdag 14/8 kl.12.00.

Kl 19.00 samlas vi på Visingsö Pensionat för middag och prisutdelning för KM, Match-KM och Torsdagsgolfen. Anmälan till kvällen sker i samband med fikat efter 9 hål. Var och en betalar sin mat och dryck.