Klubbmästerskap 2018

Lördagen den 11 augusti , är det dags att kora årets klubbmästare i herr- och damklass samt 70+.

Du anmäler dig via vår hemsida eller golf.se senast onsdag 8/8 kl.12.00.

Första boll går ut klockan 08.00 och därefter är det 10 minuters mellanrum mellan bollarna.

Herrklassen spelar 18 + 18 hål. Om det inte finns en segrare sker särskiljning via särspel, hål för hål, med start på hål 10 och därefter hål 17 och 18 och spelas om igen tills dess det finns en segrare.

Damer och Herrar 70+ spelar 18 + 9 hål. Om det inte finns en segrare sker särskiljning via särspel, hål för hål, med start på hål 10 och därefter hål 17 och 18 och spelas om igen tills dess det finns en segrare.

Tävlingsledningen avgör eventuella regeltvister i samråd med regelansvarig.

Vi kommer att ta ut en startavgift på 50 kronor som täcker  kaffe och smörgås. Fika serveras efter 1:a rundans 9 hål samt 2:a rundans nio hål.

Startlista kommer att publiceras på golf.se

Kl 19.30 samlas vi på Visingsö Pensionat för middag och prisutdelning. Anmälan till kvällen sker i samband med att du betalar din startavgift. Var och en betalar sin mat och dryck.