Klubben

Visingsö GK är en liten klubb med trevlig stämning. Vi välkomnar alla golfare till vårt paradis. Mitt i Vättern på Visingsö ligger en unik linksbana där du ser Vättern från alla hål.

Vi erbjuder;

• Medlemskap under 2017 för 1250:- (Juniorer 17 – 21 år 750 kr och 1 – 16 år 300 kr)
  • Ingen inträdesavgift.
  • Utbildning i grönt kort för den som vill. Läs mer under fliken utbildning.
  • Trevliga tävlingar.
  • Samarbetsavtal med Gränna GK så att du under vissa tider kan spela till reducerat pris.
  • Sponsorpaket för dig som vill stödja golfklubbens verksamhet och vår ungdomssatsning.

Visingsö Golfklubb är medlem i SGF

Att vara medlem i Svenska golfförbundet (SGF) innebär att vi värnar om de regler och den tradition som SGF står för.

Visingsö GK är en 9 hålsbana, med karaktär av en Skotsk see-side bana och öppen året runt med sommargreener. Vi brukar ha ett antal besökare hos oss tidigt varje år som vill ha en golfrunda med sig innan de reser söderut på lockande golfresor.

Att erbjuda ett utmanande spel är en av klubbens ambitioner.