Friskis&Svettis och Macc Dental

Den 27 juli är dags för årets Greensome-tävling som sponsras av Macc Dental och Friskis Jönköping. En uppskattad partävling med många finfina priser. Båda spelarna slår ut från varje tee och väljer sen viken boll de vill fortsätta spela med. Den som inte slog det valda slaget från tee spelar andra slaget och därefter fortsätter man att spela vartannat slag. Utöver ordinarie tävling delar vi ut priser för närmst hål på alla korthål, närmst linjen och longest drive.

Tävlingen avslutas med middag och prisutdelning på Solbacken.

Om du behöver en spelpartner kan du fråga oss via vår facebooksida eller kontakta någon i tävlingskommittén så kan vi hjälpa dig att hitta en spelpartner.

Tävlingen börjar kl 09.30 med kanonstart vilket innebär att alla spelare startar samtidigt från olika hål. För att tävla ska du vara på plats och förberedd senast kl 09.00. Din anmälan gör du via vår webbsida på länken nedan senast 25 juli kl.20.00.

Anmäl dig här http://www.visingsogk.se/tavlingar/