Friskis&Svettis Macc Dental

Den 21 juli går Friskis&Svettis och Macc Dental tävlingen av stapeln. Det är en Greenesome som spelas i lag med två spelare. Båda spelarna slår ut från varje tee och väljer sen viken boll de vill fortsätta spela med. Den som inte slog det valda slaget från tee spelar andra slaget och därefter fortsätter man att spela vartannat slag.

Om du behöver en spelpartner kan du fråga oss via vår facebooksida eller kontakta någon i tävlingskommittén så kan vi hjälpa dig att hitta en spelpartner.

Tävlingen börjar kl 09.00 med shutgunstart vilket innebär att alla spelare startar samtidigt från olika hål. För att tävla ska du vara på plats och förberedd senast kl 08.30. Din anmälan gör du via vår webbsida på länken nedan senast 19 juli kl.20.00.

Som vanligt, i samband med tävlingen, har vi gemensam middag på kvällen med prisutdelning