FÖRETAGSGOLF

Vi på Visingsö GK skulle vara mycket glada om vi får vara din samarbetspartner och arrangera er företagsgolf!

För oss är ditt företag en mycket viktig samarbetspartner för att vi ska kunna fortsätta att utveckla vår verksamhet. I dagens konkurrens mellan olika golfklubbar kan vi erbjuda ett arrangemang som även inkluderar dina icke golfande medarbetare en unik vistelse på Visingsö. Vi vill skapa glädje för alla våra samarbetspartners!

Visingsö GK är en liten golfklubb med stora ambitioner. Därför vill vi utveckla möjligheter för alla att trivas hos oss. I samarbete med andra aktörer på Visingsö har vi flera olika alternativ till aktiviteter som ni själva kan välja bland.

I all vår företagsgolf ingår:

• Välkomnande och baninformation
  • Framtagning av startlistor och scorekort
  • Golfvagnar i den mån det räcker, ca tio st.
  • Vi startar tävlingen
  • Vi sätter ut närmast hål och längsta drive
  • Lättare tilltugg efter 9 hål
  • Vi sammanställer resultaten efter avslutad tävling
  • Ni får resultatlista närmast hål och längsta drive resultat

Aktiviteter för tillval

• Prova-på-golf
  • Guidning på Visingsö
  • Kostrådgivning för golfare eller mer allmän kostrådgivning
  • Annan träningsaktivitet.
    Det finns ett stort utbud av möjligheter till träning på Visingsö som TRX, yoga, löpning, spinning, gympapass etc. Vi hjälper dig med kontakter
  • Lunch eller middag
  • Logi

Andra arrangemang

• Halvdagskonferens + 9 hål

Om du och ditt företag är intresserad av att arrangera företagsgolf på Visingsö hjälper vi dig att sy ihop ett koncept som passar just er! Vi offererar efter dina önskemål!

Hör av dig till:

Peter Johansson