Bli medlem

Visingsö Golfklubb erbjuder en linksbana som både är en naturupplevelse och en sportslig utmaning. Vi verkar för att utveckla golfintresset hos klubbens medlemmar genom att satsa på utbildning, information, tävlingar och framför allt en trivsam gemenskap.

Det är enkelt att bli medlem hos oss. Fyll bara i formuläret på sidan så skickar vi ett inbetalningskort.

Medlemsavgiften för år 2018 framgår nedan. Avgiften sätts in på vårt bg-konto 5178-3942. Betalningen fungerar även som din underskrift. När ansökan behandlats skickar vi en bagbricka tillsammans med annat informationsmaterial. Hemmaklubb har betydelse i främst två avseenden; dels vilken klubb som representeras, dels vilken klubb som anmäler spelare till prenumeration av Svensk Golf.

Har du frågor rörande medlemskap eller vår klubb tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen .

Vi önskar dig många trevliga rundor på Visingsö GK.

Junior – 13 år 250 kr

Junior – 13-21: 750 kr (varav medlemsavgift 250 kr)

Senior – 1250 kr (varav medlemsavgift 250 kr)

Vi har dessutom ingen inträdesavgift

Golf är friskvård

Golf är numer godkänd som skattefri friskvårdsförmån. Det gäller spelavgiften, inte medlemsavgiften. För att vara tydlig: avgiften för fullvärdigt medlem 2018 är 1250 kr, varav spelavgiften är 1000 kr och medlemsavgiften 250 kr. Mer information finns att läsa på Golf. Se.

Fyll i formuläret och bli medlem!

Namn*

Adress*

Postnummer/ort*

Telefonnummer*

Mailadress*

Personnummer*

Exakt HCP*

Golf-ID

Hemmaklubb

OBS! Anges endast om annan klubb än Visingsö GK ska vara din hemmaklubb.

Säkerhetsfråga

*obligatorisk