Bli medlem

Visingsö Golfklubb erbjuder en linksbana som både är en naturupplevelse och en sportslig utmaning. Vi verkar för att utveckla golfintresset hos klubbens medlemmar genom att satsa på utbildning, information, tävlingar och framför allt en trivsam gemenskap.

Det är enkelt att bli medlem hos oss. Fyll bara i formuläret på sidan så skickar vi ett inbetalningskort.

Medlemsavgiften för år 2017 framgår nedan. Avgiften sätts in på vårt bg-konto 5178-3942. Betalningen fungerar även som din underskrift. När ansökan behandlats skickar vi en bagbricka tillsammans med annat informationsmaterial. Hemmaklubb har betydelse i främst två avseenden; dels vilken klubb som representeras, dels vilken klubb som anmäler spelare till prenumeration av Svensk Golf.

Har du frågor rörande medlemskap eller vår klubb tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen .

Vi önskar dig många trevliga rundor på Visingsö GK.
Junior – 16 år: 300 kr
Junior 17 – 21 år: 750 kr
Senior: 1250 kr

Vi har dessutom ingen inträdesavgift!

Fyll i formuläret och bli medlem!

Namn*

Adress*

Postnummer/ort*

Telefonnummer*

Mailadress*

Personnummer*

Exakt HCP*

Golf-ID

Hemmaklubb

OBS! Anges endast om annan klubb än Visingsö GK ska vara din hemmaklubb.

Säkerhetsfråga
1+1=?